Skip to main content

Dansk Maskin Import  v/ Kurt Nielsen

Filosofien har siden firmaets start for 24 år siden været, at kunden skal have det man på nudansk kalder "Value for money", hvilket vil sige at kunden ikke bare skal have en omkostning ved inverstering i maskiner fra Dansk Maskin Import, men skal kunne mærke at det er med til at lette hverdagen og øge omsætningen.

Firmaets værdier er

  • Ansvarlighed overfor kunden og det der leveres
  • Levere sikkert og stabilt værksteds materiel
  • At yde en god og personlig service

Vi har gennem de senere år specialiseret os i det maskinudstyr til autobranchen, der skal minimere vibrationer, og dermed unødig slid på moderne biler og køretøjer.

Vi er derfor en professionel partner til autobranchen, og repræsenterer nogle af de førende mærker på markedet med import, salg, opstilling; samt professionel service af dæk- og afbalanceringsmaskiner, udstyr til 4-hjulsudmåling, autolifte, bremsetestere;  samt diverse luftmateriel, hydraulisk udstyr og belysning rundt om køretøjet under arbejdet.

Et samarbejde med os, kan strække sig fra levering af en enkelt håndlampe eller hjulflange til en komplet totalløsning til den moderne arbejdsplads rundt om køretøjet, med det mest moderne værksteds-og maskinudstyr på markedet.

Kurt Nielsen - Dansk Maskin Import