Vi er din professionelle partner til autobranchen, og repræsenterer nogle af de førende mærker på markedet med import, salg, montering; samt professionel service af: Dækaskiner- og afbalanceringsmaskiner til både personvogne og til lastbiler/Busser. 4-hjulsudmåling og udstyr Autolifte Gas testere


Dansk Maskin Import leverer udstyr til auto værksteder og synshaller i Danmark; samt serviceydelser til den danske auto branche.

Hos Dansk Maskin Import går vi aldrig på kompromis med kvalitet og ikke mindst sikkerhed.

Eń af vores "kæpheste" er værkstedsudstyr  som minimerer vibrationer fra maskinerne, og dermed unødig slid på moderne biler og køretøjer.
Vi er derfor en professionel partner til autobranchen, og repræsenterer nogle af de førende mærker på markedet med import, salg, montering; samt professionel service af:

  • Dækaskiner- og afbalanceringsmaskiner til både personvogne og til lastbiler/Busser.

  • 4-hjulsudmåling og udstyr

  • Autolifte

  • Gas testere

Filosofien siden Kurt Nielsen startede Dansk Maskin Import i 2000, med import og salg af maskiner og værkstedsudstyr til autobranchen i Danmark har været,  at et samarbejde mellem Dansk Maskin Import og dig som kunde, skal  sikre dig den bedste driftøkonomi.

Et samarbejde med Dansk Maskin Import kan være alt fra levering af en enkelt håndlampe eller hjulflange, til en komplet totalløsning til den moderne arbejdsplads på værkstedet, med det mest moderne værksteds-og maskinudstyr på markedet.

M&B
M&B
TC555
TC555
Velyen lift
2 søjlet lift
Afbalancerings maskine M&B
M&B Afbalancerings maskine 800P
Afbalancerings maskine M&B
Konvensionel dækskifter
previous arrow
next arrow
M&B
PlayPlay
TC555
PlayPlay
2 søjlet lift
PlayPlay
M&B Afbalancerings maskine 800P
PlayPlay
Konvensionel dækskifter
PlayPlay
previous arrow
next arrow